Sajmovi okusa za sve okuse

misc1

Već 14. godinu zaredom Sajmovi okusa ponudit će jedan od neusporedivih stručnih uvida u trendove i novosti u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, u regiji Alpe-Adria i širem međunarodnom okružju.

Posljednji tjedan u siječnju 2020. godine u slovenskom je glavnom gradu Ljubljani već tradicionalno rezerviran za 14. Međunarodne stručne Sajmove okusa – GASTexpo i Sladoled. Tijekom četiri dana bit će ponuđeni i predstavljeni najnoviji trendovi u gastronomiji i tehnološke inovacije te će biti zacrtane smjernice u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Gastronomija, piće, kava, slastičarstvo, pekarstvo, sladoled, pivo, vino i ugostiteljsko-hotelska oprema osam su HoReCa tematskih područja objedinjenih na jednom mjestu.

Više nego 500 izlagača i 20.000 posjetitelja

I ovaj se put u Ljubljani, od 29. siječnja do 1. veljače 2020. godine, očekuje više od 500 domaćih i stranih izlagača, koji zastupaju poznate robne marke, predstavljaju svoj rad, šire znanje te definiraju smjernice i diktiraju trendove u branši, oko 20.000 posjetitelja.

Sajmovi okusa GASTexpo i Sladoled jedni su od vodećih međunarodni stručnih sajmova u regiji za HoReCa sektor pa su stoga neizostavna karika u vezi između ugostiteljskih djelatnika i stručnjaka – ponuđača, a istovremeno i zainteresirane stručne javnosti. Sajam osigurava kvalitetu usluge, raznoliku i bogatu ponudu, a najvažnije je da pruža zasluženi prostor stručnosti te inovacijama u području gastronomije, ugostiteljstva i hotelijerstva.

Praktične i stručne radionice, prezentacije, izložbe, predavanja, natjecanja, …

Sajmovi okusa ponudit će praktične i stručne radionice koje omogućuju profesionalnoj javnosti da unaprijedi svoja znanja od strane najboljih s tog područja. Radionice će pokriti kulinarske teme i praktične vježbe od pečenja pice do pripreme kolača, pekarskih proizvoda te bio-veganskih proizvoda, zatim pripremu sladoleda, koktela, kave, piva, a održat će se i poznate radionice Latte Art & Barista, koje uvijek oduševe publiku.

Više od 500 izlagača već mjesecima priprema raznovrstan i bogat program sajmova, sa puno noviteta, koji još nisu predstavljeni u regiji. 14. Međunarodni stručni Sajmovi okusa, GASTexpo i Sladoled pripremaju i veliko iznenađenje. Ove godine će ugostiti sajmove: 1. GASTexpo pizzu i 1. GASTexpo koktejle, koji će također dati nove smjernice posjetiteljima.

Istovremeno se na izložbenom prostoru Gospodarskog razstavišča odvija i sajam turizma, kampinga i karavaninga – ALPE ADRIA. Zato ne propustite jedan od vodećih stručnih sajmova u regiji koji svake godine diktira trendove u ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

Više o sajmu možete pronači na: www.gast.si