MAINARDI FOOD & DAJNA

misc1

ZAJEDNO DONOSIMO VRHUNSKE TALIJANSKE NAMIRNICE U DALMACIJU

POZIVAMO VAS NA SAJAM GAST 2019 U SPLITU OD 27.2. DO 02.03 2019 U SPALADIUM ARENI RADNO VRIJEME SAJMA JE OD 09.30 DO 19.00 NALAZIMO SE NA ŠTANDU 27

Mainardi Food napokon dolazi i u Dalmaciju! Putem našeg partnera i distributera, Murterske tvrtke Dajna, od sada su naši premium brendovi osim u Istri, Rijeci i Kvarneru, Čakovcu, Varaždinu, Karlovcu i Zagrebu, dostupni i u cijeloj Dalmaciji.

Ne propustite naše zajedničko izlaganje na sajmu GAST u Splitu, nećete požaliti ako nas posjetite.

Na sajmu ćemo prezentirati vrhunske proizvode za ugostiteljstvo i kvalitetne namirnice za kuhinje vaših hotela, restorana i barova. Predstaviti ćemo projekt napoletanske pizze sa vrhunskim sastojcima iz Napulja i regije Campagna, kao i održati natjecanje za najboljeg pizzaiuola sa bogatim nagradama. Svakodnevno ćemo organizirati cooking show i degustacije jela i pizze, degustacije vrhunskih talijanskih delikatesa, degustaciju bioloških vina, vrhunskih deserata, kao i razna druga zanimljiva događanja.

Neki od najzanimljivijih brendova koje ćemo prikazati i na kojima ćemo temeljiti organizaciju događanja su:

  • Premijera profesionalne linije vrhunskih svježih punjenih tjestenina Giovanni Rana koje će vam prezentirati njihov chef Flavio Gallotta
  • Vrhunski proizvodi renomirane tvrtke Greci koji će predstaviti svoje linije proizvoda ‘Prontofresco’ kao i relativno novu liniju premium proizvoda ‘Freschi di Cucina’. Ove proizvode će vam prezentirati renomirani talijanski chef, nositelj zvjezdice Michelin i hrvatski zet, Stefano Cosatini.
  • Napuljski mlin Caputo prezentira paletu vrhunskih brašna raznih namjena iz svoje ponude, a u suradnji sa APN – Udrugom Napoletanskih Pizzaiuola i njihovim pizza majstorima prezentira projekt napoletanske pizze koja je trenutno najzanimljiviji proizvod koje pizzerije nude u cijelom svijetu, pa i u
  • Mozzarella fior di latte i mozzarella di bufala campana su dragulji iz ponude male obiteljske mljekare Euro Iovine iz okolice Napulja, a proizvode ih isključivo od kravljeg i bivoljeg mlijeka iz regije
  • 2.2019 od 11 sati u organizaciji APN – Udruge Napoletanskih Pizzaiuola a pod pokroviteljstvom Napuljskog mlina Caputo održava se TROFEO CAPUTO CROAZIA 2019 – natjecanje za najboljeg pizzaiuola. Pobjednik će nastupiti na velikom finalu TROFEO CAPUTO 2019 u Napulju.

Uz navedeno ćemo prezentirati vrhunske proizvode od rajčice Torrente, napoletanske pržene delikatese Rispo, premium začine Wiberg, vrhunske smrznute slastice Bindi, smrznuti program kruha Edna, mozzarellu i sireve Sabelli, premium maslinova ulja Coppini, vina iz biološke proizvodnje Bioni, široku ponudu svježeg mesa sa naglaskom na vrhunsko juneće meso iz Italije, Irske, te Texas Black Angus. Prezentirati ćemo i široku paletu proizvoda vlastite robne marke, kao i razne druge proizvode.

Nadamo se da ćete nas posjetiti, te vas pozivamo da nam najavite svoj dolazak kao i proizvode koje ste zainteresirani pogledati i degustirati, kao i događanja koja želite pratiti. Vaša najava će nam pomoći da se kvalitetno pripremimo za vašu posjetu, te da vas ugostimo na najbolji način.

www.mainardifood.com.hr