Jubilarni 10. međunarodni sajam Hotel & Gastroteh

misc1

ozka usklajena 600x65

Jubilarni 10. međunarodni sajam gastronomije
i hotelsko ugostiteljske opreme

Ovaj sajam izuzetna je prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.

.

Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti:

  • Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje
  • Prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba
  • CRO TOP 10 – natjecanje najboljih hrvatski kuhara – Na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja.
  • Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustirati jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije)

.

Partner sajma Hotel&Gastroteh: MAINARDI FOOD

MAINARDI FOOD je distributer namirnica i prehrambenih proizvoda za HoReCa sektor.

Na sajmu Hotel&Gastroteh održat će se Mainardi Pizza Cup,  natjecanje na kojem će se birati najbolji hrvatski pizza majstor. U žiriju će biti velika imena i autoriteti profesionalne pizza i kulinarske scene. Nagrada je plaćena kotizacija za svjetsko prvenstvo u Parmi i Napulju, što će osvajačima omogućiti ulazak u hrvatsku reprezentaciju pizza majstora.

Reprezentacija će se birati između najistaknutijih članova udruge Napoletanskih pizzaiola te osvajača nagrada na natjecanju.

Zato pizzaioli, ne oklijevajte!

Prijavite se na natjecanje i doživite novo iskustvo. Provedite dan u društvu kolega, pogledajte znanje i pristup svojih kolega, a uz puno znanja i malo sreće možda i osvojite naslov i nagradu.

.

Tekst – PR služba Zagrebački Velesajam