43. Sajam HRANEufi (Jadranski sajam, Budva)

misc1

Pozivamo Vas da prijavite učešće na

43. Sajmu HRANEufi, koji će se održati od 20. do 23. aprila 2017. godine na Jadranskom sajmu u Budvi.

Posebno mjesto Sajma hrane u prodajno-promotivnim aktivnostima prehrambene i pratećih industrija
potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istakla međunarodni i poslovni značaj manifestacije.

Posvećen agrobiznisu, Sajam hrane okuplja izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže. Namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

Povezujući strateške privredne grane poljoprivredu i turizam, pružamo Vam mogućnost da u konkurentskoj atmosferi istaknete kvalitet Vaših proizvoda i unaprijedite poslovne rezultate. Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pružaju magućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte. U saradnji sa državnim i akademskim institucijama, stručnim udruženjima i pojedincima iz oblasti agrobiznisa, nastavićemo sa organizacijom uspješnih događaja i programa, kao i pokretanje novih sadržaja koji će dodatno povećati kvalitet manifestacije.

Očekujući Vašu prijavu, na raspolaganju smo za Vaše ideje, sugestije i predloge saradnje, sa iskrenom željom da Vaš nastup i poslovni rezultati budu uspješni.

S poštovanjem, Jadranski sajam