sve informacije nza ugostitelje na jednom mjestu
sve informacije nza ugostitelje na jednom mjestu

 

 
Aktualne novosti i događaji
 
 
U Kopar dolazi 6. Dan vina i čokolade
U Kopar dolazi 6. Dan vina i čokolade
U Kopar dolazi 6. Dan vina i čokolade

U Kopar dolazi 6. Dan vina i čokolade

Svi ljubitelji vina i čokolade ste 19. travnja nakon 16 sati pozvani na posjet u Kopar (Slovenija) na istraživanje zanimljive degustativne kombinacije na već šestom Danu vina i čokolade, kojeg organizira Studentska organizacija Sveučilišta na Primorskom. Čeka vas nezaboravan dan kušači vino i zaslađivanja sa čokoladnim desertima.

 
Izdanja:
16. april, 2019


“Zlatna Jabuka”
“Zlatna Jabuka”
“Zlatna Jabuka”

“Zlatna Jabuka”

Natjecanjem 3. kola Hrvatskog kuharskog kupa pod nazivom “Zlatna Jabuka”, nastavljeno je četrnaesto izdanje Hrvatskog kuharskog kupa. Natjecanje u Vinkovcima održano je u organizaciji Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko- srijemske županije i Hrvatskog kuharskog saveza.

 
Izdanja:
15. april, 2019


Zadar Wine Festival 2019
Zadar Wine Festival 2019
Zadar Wine Festival 2019

Zadar Wine Festival 2019

Treće izdanje Zadar Wine Festivala, najozbiljnijeg festivala u Dalmaciji, održat će se 6. i 7. travnja 2019. godine, u zadarskom Arsenalu. Kao najava festivala, od 27. 3. – 5. 4. 2019. održat će se podmanifestacija „Deset dana restorana“.

 
Izdanja:
19. marec, 2019


Najveći kvarnerski festival vina i delicija otvorio prijave za izlagače
Najveći kvarnerski festival vina i delicija otvorio prijave za izlagače
Najveći kvarnerski festival vina i delicija otvorio prijave za izlagače

Najveći kvarnerski festival vina i delicija otvorio prijave za izlagače

Opatija će u petak i subotu, 26. i 27. 04. 2019. godine s radnim vremenom od 13 do 20 sati, ponovno biti domaćin najvećem međunarodnom festivalu vina i delicija koji se održava na Kvarneru. 2. Kvarner Wine Fest održat će se u novoizgrađenom Centru Gervais (Ulica Nikole Tesle 5, Opatija) koji se nalazi u samom centru Opatije uz hotel Imperial, inače drugi hotel koji je izgrađen na hrvatskoj obali Jadranskog mora.

 
Izdanja:


3. SALON PJENUŠAVIH VINA  ZAGREB
3. SALON PJENUŠAVIH VINA  ZAGREB
3. SALON PJENUŠAVIH VINA  ZAGREB

3. SALON PJENUŠAVIH VINA ZAGREB

Na radionici PJENUŠAVI KVARNER  kušala su se pjenušava vina  Kvarnera, većinom autohtonih sorti, proizvođača-izlagača na festivalu WineRI. Prof. Vukelić uvodno  se osvrnula na pjenušavu scenu Hrvatske i regije, na sorte od kojih se najčešće proizvode pjenušci te na sve veći trend proizvodnje pjenušaca od autohtonih sorti.

 
Izdanja:
13. marec, 2019


2. Državno prvenstvo pizzaiola – press info i rezultati
2. Državno prvenstvo pizzaiola – press info i rezultati
2. Državno prvenstvo pizzaiola – press info i rezultati

2. Državno prvenstvo pizzaiola – press info i rezultati

U ponedjeljak, 11. ožujka u zagrebačkoj pizzeriji O’Hara održana je završnica 2. Državnog prvenstva pizzaiola.

 
Izdanja:


2. Državno prvenstvo pizzaiola
2. Državno prvenstvo pizzaiola
2. Državno prvenstvo pizzaiola

2. Državno prvenstvo pizzaiola

U ponedjeljak 11. ožujka, u zagrebačkoj pizzeriji O’Hara (adresa: Ul. Ivane Brlić Mažuranić 1B, 10090, Zagreb) održati će se završnica drugog po redu Državnog prvenstva pizzaiola.

 
Izdanja:
8. marec, 2019


Mjesto susreta vinara Hrvatske i susjednih zemalja sa ugostiteljima Kvarnera
Mjesto susreta vinara Hrvatske i susjednih zemalja sa ugostiteljima Kvarnera
Mjesto susreta vinara Hrvatske i susjednih zemalja sa ugostiteljima Kvarnera

Mjesto susreta vinara Hrvatske i susjednih zemalja sa ugostiteljima Kvarnera

Na ovogodišnjem festivalu predstavit će se 67 izlagača s više od 250 etiketa vina iz Hrvatske, Makedonije, Srbije i Slovenije, dok će Primorsko – goransku županiju predstavljati 18 izlagača. Među izlagačima će se pronaći 6 proizvođača rakija i likera, 6 proizvođača hrane (sireva, maslinovog ulja i suhomesnatih proizvoda), 2 proizvođača ukrasa od drva i recikliranog papira, 2 proizvođača kraft pive i 1 proizvođač čokolade te 50 vinara.

 
Izdanja:
7. marec, 2019


Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019.
Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019.
Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019.

Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019.

U Hotelu Esplanade Zagreb održana je gala svečanost povodom predstavljanja drugog izdanja gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia za 2019. godinu, u koji je uvršteno 150 najbolje ocijenjenih hrvatskih restorana, 70 POP lokala, 113 vrhunskih i kvalitetnih vina te 25 vodećih hotela iz svih krajeva Hrvatske.

 
Izdanja:





DOBRODOŠLI NA PORTAL GASTROGURMAN.


Ova Internet stranica sadrži informacije o alkoholnim pićima zbog čega je ulaz dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Na internet stranici Gastrogurman.com.hr koristimo kolačiće u cilju osiguranja Internet usluge i funkcionalnosti koju inače ne bi mogli nuditi. Ulazom i daljnjim korištenjem ove Internet stranice pristajete na korištenje kolačića. Ukoliko ne želite korištenje kolačića njihovo korištenje možete onemogućiti u postavkama internet pretraživača.

Klikom na „Ulaz“ potvrđujem da imam 18 ili više godina i pristajem na opće uvjete korištenja Gastrogurman.com.hr