sve informacije nza ugostitelje na jednom mjestu
sve informacije nza ugostitelje na jednom mjestu

 

 
Aktualne novosti i događaji
 
 
HRVATSKI KUHARSKI KUP 2019.
HRVATSKI KUHARSKI KUP 2019.
HRVATSKI KUHARSKI KUP 2019.

HRVATSKI KUHARSKI KUP 2019.

Nakon održanih pet kola Hrvatskog kuharskog kupa u pet različitih gradova diljem Hrvatske završen je 14. ciklus ovog kulinarskog natjecanja. Tim je povodom u utorak, 10. prosinca u restoranu Štagelj u Koprivnici održana završna svečanost za 2019. godinu, a najboljima u ukupnom poretku dodijelile su se vrijedne nagrade i kristalne kuhače.

 
Izdanja:
13. december, 2019


NOVI WINEOS POČINJE ZA TOČNO MJESEC DANA
NOVI WINEOS POČINJE ZA TOČNO MJESEC DANA
NOVI WINEOS POČINJE ZA TOČNO MJESEC DANA

NOVI WINEOS POČINJE ZA TOČNO MJESEC DANA

Šesto izdanje festivala WineOS, koje će se održati 10. i 11. siječnja 2020. u dvorani Gradski vrt, donijet će više kontakata proizvođača i distributera od svih dosadašnjih, istaknuli su organizatori te manifestacije na konferenciji za novinare u Osijeku.

 
Izdanja:


WINEOS PONOVNO DONOSI NAJBOLJE VINSKE PRIČE IZ HRVATSKE I SUSJEDSTVA
WINEOS PONOVNO DONOSI NAJBOLJE VINSKE PRIČE IZ HRVATSKE I SUSJEDSTVA
WINEOS PONOVNO DONOSI NAJBOLJE VINSKE PRIČE IZ HRVATSKE I SUSJEDSTVA

WINEOS PONOVNO DONOSI NAJBOLJE VINSKE PRIČE IZ HRVATSKE I SUSJEDSTVA

Vjerojatno već znate da će početak 2020. godine obilježiti šesto izdanje osječkog festivala vina, delicija i ugodnog življenja WineOS-a. Dosad najveće izdanje te manifestacije, koja će se održati 10. i 11. siječnja sljedeće godine u dvorani “Gradski vrt”, ponudit će brojne novosti i zanimljivosti za sve posjetitelje.

 
Izdanja:
30. november, 2019


Hrvatska dobila predstavnika na najprestižnijem svjetskom kulinarskom natjecanju!
Hrvatska dobila predstavnika na najprestižnijem svjetskom kulinarskom natjecanju!
Hrvatska dobila predstavnika na najprestižnijem svjetskom kulinarskom natjecanju!

Hrvatska dobila predstavnika na najprestižnijem svjetskom kulinarskom natjecanju!

Hotel Minerva u Varaždinskim Toplicama ovaj je tjedan bio domaćin 13. Dana hrvatskog kulinarstva na kojima su se okupili najbolji hrvatski kuhari i slastičari.

 
Izdanja:
25. november, 2019


Što nas očekuje u četvrtak, posljednjeg natjecateljskog dana 13. Dana hrvatskog kulinarstva
Što nas očekuje u četvrtak, posljednjeg natjecateljskog dana 13. Dana hrvatskog kulinarstva
Što nas očekuje u četvrtak, posljednjeg natjecateljskog dana 13. Dana hrvatskog kulinarstva

Što nas očekuje u četvrtak, posljednjeg natjecateljskog dana 13. Dana hrvatskog kulinarstva

Hotel Minerva u Varaždinskim Toplicama sve do petka domaćin je 13. Dana hrvatskog kulinarstva, centralne manifestacije i okupljališta kuhara i slastičara koji kroz natjecanja u raznolikim kulinarskim kategorijama, predavanjima i radionicama pokazuju, ali i razmjenjuju svoje kulinarsko znanje i umijeće.

 
Izdanja:
21. november, 2019


Sandra Jadek proglašena Slastičarskom prvakinjom Hrvatske na 13. Danima hrvatskog kulinarstva
Sandra Jadek proglašena Slastičarskom prvakinjom Hrvatske na 13. Danima hrvatskog kulinarstva
Sandra Jadek proglašena Slastičarskom prvakinjom Hrvatske na 13. Danima hrvatskog kulinarstva

Sandra Jadek proglašena Slastičarskom prvakinjom Hrvatske na 13. Danima hrvatskog kulinarstva

Dani hrvatskog kulinarstva prilika su da profesionalni kuhari i slastičari pokažu svoje iskustvo i znanje, oslobode kreativnost i maštu te odmjere snage u raznim kulinarskim kategorijama, a prilika se daje i mladim talentima, budućim profesionalnim kuharima, učenicima završnih razreda srednjih kuharskih škola koji se natječu u Kamelija kupu.

 
Izdanja:
20. november, 2019


Na Danima hrvatskog kulinarstva predstavili se vrsni slastičari Hrvatske
Na Danima hrvatskog kulinarstva predstavili se vrsni slastičari Hrvatske
Na Danima hrvatskog kulinarstva predstavili se vrsni slastičari Hrvatske

Na Danima hrvatskog kulinarstva predstavili se vrsni slastičari Hrvatske

Prvi dan bio je prava poslastica za ljubitelje slatkog. Naime, svoje su kulinarsko znanje pokazali učenici srednjih škola iz smjera kuharstva i slastičarstva, ali i njihovi stariji kolege, profesionalni kuhari i slastičari koji su svoje delicije predstavili u sklopu Slastičarskog prvenstva Hrvatske.

 
Izdanja:
19. november, 2019


Najbolji hrvatski kuhari ponovno se okupljaju na Danima hrvatskog kulinarstva!
Najbolji hrvatski kuhari ponovno se okupljaju na Danima hrvatskog kulinarstva!
Najbolji hrvatski kuhari ponovno se okupljaju na Danima hrvatskog kulinarstva!

Najbolji hrvatski kuhari ponovno se okupljaju na Danima hrvatskog kulinarstva!

Dani hrvatskog kulinarstva ponovno se vraćaju u Hotel Minervu u Varaždinskim Toplicama. Od ponedjeljka, 18. studenog pa do petka 22. studenog najbolji hrvatski kuhari, slastičari, ali i učenici strukovnih škola iz smjerova kuharstva i slastičarstva pokazat će svoje znanje kroz natjecanja u dvadeset kategorija.

 
Izdanja:


BLIŽI SE NOVI WINEOS, ZNAČAJNO VEĆI I SADRŽAJNIJI OD DOSADAŠNJIH
BLIŽI SE NOVI WINEOS, ZNAČAJNO VEĆI I SADRŽAJNIJI OD DOSADAŠNJIH
BLIŽI SE NOVI WINEOS, ZNAČAJNO VEĆI I SADRŽAJNIJI OD DOSADAŠNJIH

BLIŽI SE NOVI WINEOS, ZNAČAJNO VEĆI I SADRŽAJNIJI OD DOSADAŠNJIH

Ulazak u novu, 2020. godinu, obilježit će i šesto izdanje osječkog festivala vina, delicija i ugodnog življenja WineOS-a. Dosad najveće izdanje te manifestacije, koja će se održati 10. i 11. siječnja sljedeće godine, ponudit će brojne novosti i zanimljivosti za sve posjetitelje. Prva i najznačajnija među njima je novi, značajno veći izložbeni prostor.

 
Izdanja:
5. november, 2019





DOBRODOŠLI NA PORTAL GASTROGURMAN.


Ova Internet stranica sadrži informacije o alkoholnim pićima zbog čega je ulaz dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Na internet stranici Gastrogurman.com.hr koristimo kolačiće u cilju osiguranja Internet usluge i funkcionalnosti koju inače ne bi mogli nuditi. Ulazom i daljnjim korištenjem ove Internet stranice pristajete na korištenje kolačića. Ukoliko ne želite korištenje kolačića njihovo korištenje možete onemogućiti u postavkama internet pretraživača.

Klikom na „Ulaz“ potvrđujem da imam 18 ili više godina i pristajem na opće uvjete korištenja Gastrogurman.com.hr